Kauno Architektūros Festivalis

DALYVIAI


VADOVAI

GABRIELĖ UBAREVIČIŪTĖ & GIEDRIUS MAMAVIČIUS
Giedrius Mamavičius ir Gabrielė Ubarevičiūtė yra baigę architektūros ir urbanistikos studijas ir nuo tada dirba keliose architektūros praktikose visame pasaulyje. 2016 m. jie prisijungė prie OMA Hong Kong, kur abu dirbo ir vadovavo didelio masto planavimo ir architektūros projektams Kinijoje ir Pietryčių Azijoje.
Prieš tai jie trejus metus vadovavo BIG Bjarke Ingels Group architektams Kopenhagoje ir dirbo su projektais daugiausia Europoje, JAV ir Artimuosiuose Rytuose.


GINTARĖ KAPOČIŪTĖ
Gintarė domisi architektūriniu išsilavinimu, prisideda prie studentų dizaino apžvalgų Lietuvoje ir JK, dėstė Bartlett Architektūros mokykloje ir Ravensborno universitete. Ji užsiima vaizdine idėjų komunikacija, jos architektūriniai piešiniai buvo eksponuojami Londono ir Romos galerijose. Šiuo metu ji yra studijos BLUMA partnerė.


KEI KAHOH
Mūsų darbų tema – sukurti bendrą pagrindą tarp žmonių artimiausios aplinkos ir aplinkos bei reiškinių, kurių žmogus nesuvokia. Mūsų projektai apima platų masto įvairovę – nuo gaminių ir erdvės dizaino iki plataus masto vizualinių koncepcijų.


MARTYNAS MAROZAS
Miesto projektuotojas ir planuotojas, plėtros proceso moderatorius ir koordinatorius. Specializuojasi sudėtingose esamo miesto pertvarkos strategijose, kur būtinas suinteresuotųjų šalių dalyvavimas ir moderavimas. Šiuo metu Martynas eina doc. profesorius KTU ir yra mmap studijos direktorius.


OSAMU NISHIDA
Gimė 1976 m. Kanagavoje. Dizaino firmos ON DESIGN, kuri naudoja interaktyvų metodą vartotojo kūrybiškumui didinti ir praktikuoja atvirą bei plokščią dizainą bet kokiu mastu, nuo gyvenamųjų namų iki viešųjų erdvių, įkūrėjas. Jo praktika tyrinėja eksperimentavimo ir bendravimo galimybes urbanistinėse ir architektūros susibūrimo vietose.


SHINICHI KAWAKATSU
2008 m. jis įkūrė projektą RAD, kuris tiria architektūros sferos galimybes, kuruoja architektūros parodas, planuoja ir valdo piliečių dalyvavimo renovacijos seminarus, rengia paskaitų renginius, teikia pasiūlymus dėl urbanistikos vyriausybei. Savo darbu jis atlieka architektūros ir visuomenės santykio bei architektų vaidmens tyrimus.


STUDENTAI

Adelė Astrauskaitė Vilniaus dailės akademija, LT

Akiha Shimizu
Tokijo mokslo universitetas, JP

Auksė Vilkevičiūtė
Vilniaus dailės akademija, LT

Erina Shibagaki Tokijo universitetas, JP

Yumeno Noda
Vasedos universitetas, JP

Keika Sato
Kioto universitetas, JP

Martynas Stakvilevičius
Kauno technologijos universitetas, LT

Masato Sako
Shinshu universitetas , JP

Naoya Ando
Shibaura technologijos institutas, JP

Naoki Kitagaki
Kioto universitetas, JP

Patricija Markevičiūtė
Vilniaus dailės akademija, LT

Tautvydas Zykevičius
Kauno technologijos universitetas, LT

Tetsu Kimura
Tokijo mokslo universitetas, JP

Vilius Jagminas
Vilniaus dailės akademija, LT

Ignas Arlauskas
Vilniaus dailės akademija, LT

Mako Kijima
Hosei universitetas, JP

Motoki Susi
Meiji universitetas, JP